Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-2: Ο Σκριβάνος έβαλε μπροστά τη μηχανή του γκολ





Βίοι αντίθετοι για Παντριαδικό και Ηρακλή Ψαχνών. Ο μεν προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο δε, κυνηγάει την Αρτακη και τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΕ.

Σήμερα ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από την έδρα του γειτονικού Παντριαδικού με δύο γκολ του Παναγιώτη Σκριβάνου, ο οποίος έβαλε ...μπροστά τη μηχανή του γκολ (είχε σκοράρει και στο ντέρμπι με τον ΑΟΝΑ) και έγινε το κεντρικό πρόσωπο σ' αυτό το 0-2 των "πράσινων", που τους διατηρεί στο -4 από την πρωτοπόρο Αρτάκη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30') ο Σκριβάνος άνοιξε το σκορ κι έκανε το 0-1, ενώ ένα δεύτερο προσωπικό του γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έγειρε την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα στο 44' ο Σκριβάνος που φημίζεται και για την τεχνική του κατάρτιση, απέφυγε έξοχα δύο αντίπαλους του και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 0-2.

Η Τριάδα όσο κι αν προσπάθησε να αντιδράσει στο β' ημίχρονο δεν τα κατάφερε κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα, που πλέον σε κάθε ματς παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Ειδικότερα στον β' γύρο η Τριάδα συμπλήρωσε ...5 ήττες σε έξι ματς και η παραμονή εξελίσσεται σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες.

Διαιτησία: Κασομούλης, Δάλλας - Ιωάννου.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Γκρινιάρης, Ταψής, Πασάι (67' Νόνας), Γ. Χασάνδρας, Τσούτσης (63' Τσιμιχόδημος), Μπαϊμπάκης (77' Πατερίτσας), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας (85' Παπακωνσταντίνου).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Δ. Αγγελάτος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (71' Παλαιολόγος), Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος (77' Καραχάλιος), Γιαντόμ, Ανέστης (67' Σιαράπης), Μήτρου (85' Ντούμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου