Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΤΡΙΑΔΑ: Κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του και την πάσαρε και στον ξάδελφό του





Μία συγκλονιστική δίκη διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, με κατηγορούμενους έναν κάτοικο της κοινότητας Τριάδας, του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Αλβανικής καταγωγής και τον εξάδελφό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, κάτοικο κοινότητας στην περιοχή των Στύρων.

Ο κατηγορούμενος από την Τριάδα, ο οποίος είναι προφυλακισμένος, κατηγορείται για ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση σε βάρος της ανήλικης κόρης του και απόπειρα βιασμού, ενώ φέρεται να ....πάσαρε το ανήλικο κορίτσι και στον εξάδελφό του.

Ο τελευταίος, ο οποίος δεν έχει προφυλακιστεί, είναι κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού, αλλά σε βαθμό πλημμελήματος. Η ανάγνωση του κατηγορητηρίου προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο της δίκης.

Ο πατέρας κατηγορείται ότι επί σειρά ετών και ενώ η κόρη του ήταν μικρότερη των 15 ετών, την χάιδευε στο στήθος και στα γεννητικά όργανα και προχωρούσε σε αυτοϊκανοποίηση μπροστά στο παιδί.

Επιπλέον, όταν η κόρη του είχε συμπληρώσει τα 17 της χρόνια, αλλά όχι και τα 18 (δηλαδή ήταν ακόμη ανήλικη) επιχείρησε να την βιάσει, την ώρα που είχε βγει από το μπάνιο και βρισκόταν με τα εσώρουχα σε δωμάτιο του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όρμησε στο κορίτσι και επιχείρησε να το ξεγυμνώσει και προβεί σε ερωτική πράξη, αλλά η 17χρονη τότε κοπέλα αντιστάθηκε, τον χτύπησε με έναν ξύλινο πλάστη (εργαλείο για το άνοιγμα της ζύμης) και κατάφερε να ξεφύγει.

Ο ξάδελφος του πατέρα κατηγορείται , ότι ενώ φιλοξενούσε την ανήλικη ανιψιά του, στο σπίτι του, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.

Η δίκη ξεκίνησε, αλλά διακόπηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, λόγω του θανάτου του συναδέλφου τους Διονύση Ζλακώνη και θα επαναληφθεί μέσα στο Μάρτιο.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου