Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2019

Η FOOD EXPO αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς. Είναι μια παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο.
 
Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Η Ευβοϊκή Ζύμη Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχοντας για ακόμη μία φορά στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2019 θα σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 16 με 18 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα 3, περίπτερο B16-C17.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τα ποιοτικά προϊόντα ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ. Το Σάββατο 16 Μαρτίουστις 4:00 το απόγευμα, η γνωστή σε όλους μας σεφ Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει με φύλλα ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ.

Σας περιμένουμε όλους για να γευτείτε τις εμπνευσμένες δημιουργίες της σεφ και να γνωρίσετε την ευρεία γκάμα των προϊόντων ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ντίνα Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου