Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ Ο Ψαθάς παραδέχεται την εμπλοκή Φλαμπουράρη στην υπόθεση του υποκαταστήματος της Εθνικής! Με την μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ στην διοίκηση της Ε.Τ.Ε η παράταση.Συνεχίζει η αξιολόγηση....


Δείτε παρακάτω τι λέει για το θέμα και τις τελευταίες εξελίξεις ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς στην κάμερα του Σταρ κεντρικής Ελλάδας καθώς και το ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων:

Άξιο λόγου και το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δημόσια παραδέχτηκε και όπως στο video λέει την παρέμβαση του Υπουργού επικρατείας κ.Φλαμπουράρη,την ώρα που στο Δ.Σ κάποιοι από τους Δ.Σ της παράταξής του αρνήθηκαν την επαφή!Θέλοντας να κρύψουν τις σχέσεις που τους διακρίνουν με την κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η προεκλογική τους εκστρατεία είναι σε πλήρη εξέλιξη και κάνουν αγώνα να κρύψουν τους δεσμούς τους με το κυβερνών κόμμα!
Έτσι αυτό που έχει καταφερθεί είναι η παράταση λειτουργίας του υποκαταστήματος στα Ψαχνά μέχρι νεοτέρας και αφού όλα θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου