Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Στην Β' Εθνική η ομάδα βόλευ ΟΠΕ Χαλκίδας




Μια ομάδα με παιδιά δικά της δημιουργήματα και όλα Ευβοιώτες, πήρε πανάξια την άνοδο στην Β’ Εθνική, εκεί που καλείται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, να ανασκουμπωθεί, να οργανωθεί καλύτερα να αγωνιστεί και να καθιερωθεί, γιατί όπως και να το κάνουμε, το βόλεϊ έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στους Χαλκιδέους.


Ο ΟΠΕΧ τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από το μεγάλο φαβορί τον Πανελλήνιο και στα play-offs, απέκλεισε αρχικά τον Οδυσσέα από το Μαρούσι, κάνοντας 3-0 νίκες.





Ακολούθησαν τα play-offs με την ομάδα του ΑΚ Ζωγράφου, όπου από την κανονική περίοδο οι δύο ομάδες ήτα στο 1-1, με τον ΟΠΕΧ να έχει το πλεονέκτημα έδρας.


Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του κόουτς Γιάννη Ντεγιάννη, στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη, επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0. Ο 2ος τελικός έγινε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στο κλειστό στο Γουδί Ν. Σαργκάνης και όπως αναμενόταν έγινε πολύ μεγάλη μάχη.


Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Χαλκίδας, κατέβηκε στο παιχνίδι, με μια πολύ σοβαρή απώλεια αυτή του Κώστα Ν. Κοντούλη, που παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.


Οι συμπαίκτες του κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του, αλλά και ο κόουτς-Ντειάννης, ανακάτεψε σωστά την τράπουλα και βρήκε τις λύσεις.


Οι Χαλκιδέοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και μπήκαν παθιασμένοι στο παιχνίδι, κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ.


Ανασυντάχθηκαν και αντέδρασαν οι γηπεδούχοι, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όμως στο κρίσιμο 5ο σετ, το τάϊ-μπρέϊκ οι παίκτες του ΟΠΕΧ, επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι, κέρδισαν το σετ, κέρδισαν τον αγώνα, συμπλήρωσαν τις 3 νίκες και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για την Β’ Εθνική.


Τα σετ: 22-25, 17-25, 25-17, 25-17, 11-15.


Πηγή: dinataathlitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή