Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σύλλογος Γυναικών ''Η ΕΚΦΡΑΣΗ'' ''Αναζητώντας το διάστημα στην παγωμένη Ανταταρκτική''7/4/2019 3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.


Επειδή θεωρούμε ότι τα καινοτόμα προγράμματα, οι πολιτιστικές, κοινωνικές και ενημερωτικές δραστηριότητες δίνουν οξυγόνο, ζωή και δυναμική στο σχολείο, χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας και το φέρνουν στο επίκεντρο του κοινωνικού ιστού, στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών « Η Έκφραση» και σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ, στην επιστημονική εκδήλωση «Αναζητώντας το Διάστημα στην παγωμένη Ανταρκτική» με κεντρικό ομιλητή τον Δρ Μπαζιώτη Γιάννη.
Ο Γ. Μπαζιώτης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, αποφοίτησε από το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2002, πήρε το διδακτορικό του από τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών του ΕΜΠ το 2008 και από το 2014 διδάσκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Έλληνας γεωλόγος, συμμετείχε στην 41η αποστολή Antarctic Search for Meteorites (ANSMET), της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) στην Ανταρκτική μαζί με άλλους επιστήμονες, όπου ανακάλυψαν ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 263 μετεωρίτες στο πιο κρύο, ξηρό, ανεμoδαρμένο αλλά και πανέμορφο μέρος του πλανήτη.
Για αυτή την μοναδική εμπειρία του, αλλά και για πολλά μυστικά του διαστήματος και των μετεωριτών, θα μας μιλήσει σε μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ για τα τοπικά δεδομένα εκδήλωση ο Έλληνας επιστήμονας.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου