Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ρύπανση στη Μεσσαπία:ΕΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ Εβαλαν τις ..υπογραφές τους στο σκανδαλο!! Κατά πλειοψηφία η ΜΠΕ του Κελαιδίτη!! ...μπαίνει υπουργείο και εισαγγελέας;





Σε πολιτικό και κοινωνικό σκάνδαλο των σκανδάλων εξελίσεται η υπόθεση χορήγησης Περιβαλλοντικών όρων στην "Δ. ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ και ΣΙΑ Α.Ε." και πλέον τον λόγο εχει ο εισαγγελέας!!

Σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή Περιβάλλοντος η οποία εξέφρασε σύμφωνη γνώμη, κατά πλειοψηφία, ενώ κατά πρωτοφανή τρόπο η υπηρεσία Περιβάλλοντος είχε ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ!! Μία του τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Ευβοίας (αρνητική) και μία από τον προιστάμενο (sic!) της υπηρεσίας Αντ. Τερζή (θετική).
Αν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Γιώργος Αναστασίου είχε προσανατολιστεί στην αναβολή της συζήτησης ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ άλλαξε ρότα και έθεσε πρός συζήτηση το θέμα, με κατεύθυνση ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
Αυτός ηταν και ο λόγος της ΑΝΤΙ-εισήγησης του Τερζή κόντρα στην εισήγηση της ίδιας της υπηρεσίας στην οποία προίσταται!!!
Αν και η ημερήσια διάταξη είχε και άλλα θέματα Ευβοικού ενδιαφέροντος ΜΟΝΟ η Σοφία Ντούρου συμμετείχε και καταψήφισε την ΜΠΕ, καταψήφισε επίσης και ο Ιωάννης Μελισσάρης εκπρόσωπος της παράταξης του Ν. Στουπή , ενώ οι Μηλίδου και Γεωργούλης δήλωσαν ...ΑΠΟΝΤΕΣ.
Τώρα πλέον η υπόθεση θα κριθεί τελεσίδικα από το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και ο Εισαγγελέας!!

Δείτε που στηρίχθηκε ο Τερζής για να ανατρέψει την εισήγηση της Ιωαννίδου.
Σε μιά "εξ αποστάσεως αυτοψία της Δνσης Υδάτων, και σε μία ..μαιμού απόφαση του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων!!



"απόσπασμα της ...ανατρεπτικής εισήγησης του Τερζή"

eviatoday


(Περισότερες λεπτομέρειες σε επόμενο post.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου