Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η ΔΙΚΑΔΗΜΕ δεν έχει δώσει απάντηση για ερωτήματα που αφορούν δαπάνες και έσοδα σε πολίτη εδώ και δυο μήνες!!!



Συνεχίζει να μη λειτουργεί η ιστοσελίδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων καθ'ολοκληρία αλλά και επί μέρους!
Η αναφορά που γίνεται είναι ότι η σελίδα βρίσκεται ακόμη σε σχεδιασμό και παρά το γεγονός ότι έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που ανατέθηκαν οι εργασίες κατασκευής της.
Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ενημερωθούν αλλά εκτός διαύγειας δεν μπορούν ,το
κυριότερο όμως είναι ότι όποιος ενδιαφέρεται δεν μπορεί να βρει στοιχεία για δαπάνες του Δήμου και της ΔΙΚΑΔΗΜΕ.
Σε συχνές παρατηρήσεις μας προς τους αρμόδιους του Δήμου έχουμε λάβει μισόλογα έως και παρατηρήσεις του γιατί μας νοιάζει ή γιατί ανακατευόμαστε!!!
Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πολύ ιδιωτική αντίληψη στα περί διαχείρισης υποθέσεων του Δήμου και των οικονομικών δεδομένων του!Καθώς και του πως διαχειρίζονται ζητήματα που αφορούν την πλήρη ενημέρωση των πολιτών αλλά και του τι επιτάσσει ο νόμος για την ενημέρωση αυτή από την πλευρά τους.
Σε αντίστοιχες προσπάθειες που έχουμε κάνει σε πολλούς άλλους Δήμους οι συγκεκριμένες σελίδες λειτουργούν σχεδόν άψογα,με εξαίρεση τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.
Το όλο ζήτημα και η κατάσταση που υπάρχει στο ζήτημα πλέον χρίζει διερεύνησης κάτι που ξεκινάμε με νομική συνδρομή σύντομα.
Σε σχέση τώρα με το ζήτημα αυτό χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ΔΗΚΑΔΙΜΕ και αυτό φαίνεται από την ανάρτηση του γνωστού πολίτη Γ.Καρλή που ενώ ζήτησε εγγράφως συγκεκριμένα στοιχεία από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και την Πρόεδρό της αυτά εδώ και δυο μήνες δεν του έχουν δοθεί και παρά το γεγονός ότι αφορούν οικονομικά δεδομένα του νομικού προσώπου του Δήμου!
Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο f/b:



Θελησα να δω το τι εσοδα εχει ο Δημος απο την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ σε ΙΔΙΩΤΕΣ απο το Κλειστο Γυμναστηριο ΚΑΘΕΝΩΝ ,οι οποιοι παιρνουν ΑΝΤΙΤΙΜΟ απο τους αθλουμενους ,και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αντιστοιχη σελιδα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ παρουσιαζει την παρακατω εικονα , ητοι ΛΕΥΚΗ .
Αναγκαστηκα γι αυτο γιατι με εγγραφο μου ειχα ζητησει να με πληροφορησει ο ΔΗΜΟΣ 1)τι ΜισΘωμα καταβαλαται για τη χρηση του Γυμναστηριου απο τους χρηστες του . 2) Ποιος πληρωνει τα εξοδα ΦΩΤΙΣΜΟΥ και ΥΔΡΕΥΣΗΣ και 3) Αν εγινε διαγωνισμος για τη παραχωρηση και με ποια αποφαση του Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ η της ΔΗΚΑΔΙΜΕ εγκριθηκε η παραχωρηση και ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,καιτοι εχουν περασει πλεον των 2 μηνων , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.!!!!!!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


DDM.GOV.GR
Οικονομικά Στοιχεία ΔΗΚΑΔΙΜΕ Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on LinkedIn Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου