Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Σε πλήρη ετοιμότητα ο συνδυασμός της Γεωργίας Πύθουλα στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Σύντομα η ανακοίνωση των ονομάτων υποψηφίων Δ.Σ.

Σε πλήρη συγκρότηση είναι ο συνδυασμός της ''Λαϊκής Συσπείρωσης''στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και η υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Πύθουλα και σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε δηλώνουν έτοιμοι για τις Δημοτικές εκλογές του Μαίου.

Η ''Λαϊκή Συσπείρωση''θα είναι παρούσα και σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές και μάλιστα δηλώνει ότι θα έχει αυξημένα ποσοστά σ'αυτές καταφέρνοντας να εκλέξει περισσότερους του ενός Δ.Σ,όπως τώρα διαθέτει!

Στο Κ.Κ.Ε και σε τοπικό επίπεδο δεν κρύβουν ότι ο νόμος της απλής αναλογικής ,με τον οποίο θα γίνουν οι εφετινές Δημοτικές εκλογές τους ευνοεί καθώς τους επιτρέπει το ποσοστό που θα λάβουν σε ψήφους να το μετουσιώσουν σε εκπροσώπηση τους στο Δ.Σ.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και αν όλα αυτά προκύψουν τότε η ''Λαϊκή Συσπείρωση''θα βρεθεί με το ποσοστό που τώρα έχει να εκπροσωπείται από 2 έως 3 Δ.Σ.Έτσι διόλου τυχαίο αν το ποσοστό που θα λάβει είναι και λίγο μεγαλύτερο να εκλέξει έως και 4 Δ.Σ!

Το μεγάλο ποντάρισμα για να συμβεί αυτό είναι ψηφοφόροι αριστερής προέλευσης να επιλέξουν τον συνδυασμό της ''Λαϊκής Συσπείρωσης''διαμαρτυρόμενοι στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και στον νυν Δήμαρχο Γ.Ψαθά που έχει την στήριξή του,καθώς και στην δυσαρέσκεια που πολίτες της περιφέρειας του Δήμου και συγκεκριμένων Τ.Δ έχουν απέναντί του και στο ελλιπές έργο που έχει επιδείξει σ'αυτά.
Τέλος θέμα χρόνου είναι ν'ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων Δ.Σ του συνδυασμού τα οποία μάλιστα σε περιπτώσεις θ'αποτελέσουν έκπληξη.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου