Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Έγινε το έκτακτο Δ.Σ για το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας.Ομόφωνα το ψήφισμα για συνέχιση της λειτουργίας του στα Ψαχνά . Δύσκολες εξελίξεις....

Έγινε χθες το Δ.Σ στο Δημαρχείο του Δήμου στα Ψαχνά η συγκέντρωση για τις ενέργειες του Δήμου σε σχέση με το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας στα Ψαχνά.

Στην συζήτηση τοποθετήθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Γ.Ψαθάς όσο και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τζ.Γκόγκου και Ανδρ.Κουλοχέρης,καθώς Δ.Σ και πολίτες που παραβρέθηκαν στην συζήτηση.



Σε γενικές γραμμές η απόφαση που πάρθηκε ήταν ο Δήμος να αποστείλει ψήφισμα προς την διοίκηση της Ε.Τ.Ε με την οποία να τεκμηριώνει τα επιχειρήματα που η τοπική κοινωνία προβάλει προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το κατάστημα της Ε.Τ.Ε στα Ψαχνά.

Αν και τα δεδομένα που έχουν προκύψει δεν επιτρέπουν θετικές εξελίξεις ο Δήμος ομόφωνα και συντεταγμένα θα ''παλέψει''την όλη υπόθεση!

Επικριτικές οι τοποθετήσεις των στελεχών της αντιπολίτευσης για τον τρόπο που ο Ψαθάς χειρίστηκε το ζήτημα .

Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ με video και τα όσα ειπώθηκαν στο έκτακτο Δ.Σ καθώς και τις τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου