Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων:Σάλος από τις αναρτήσεις τοπικών ''τρολ'' στο f/b εις βάρος δημοσιογράφων,site και blogs.





Σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο της Εύβοιας έχουν προκαλέσει αναρτήσεις φίλων αλλά και υποψήφιων Δ.Σ του συνδυασμού Ψαθά στο f/b,που απευθύνονται σε δημοσιογράφους και ιστοσελίδες!

Τα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στο f/b είναι πρωτόγνωρα καθώς μια ομάδα από αυτούς σχεδόν καθημερινά σχολιάζει αλλά φθάνει στο σημείο να βρίζει και ν'αφήνει υπονοούμενα

εναντίον δημοσιογράφων και επαγγελματιών οι οποίοι ασκούν κριτική στα πεπραγμένα του Δήμαχου Διρφύων Μεσσαπίων!

Με χαρακτηρισμούς όπως ''

''Κάποιους τούς έβαλε στο παιχνίδι δημοσιογράφος από Χαλκίδα μεριά ώστε νά ανοίξει τό θέμα τού νερού στα Μεσσαπία καί αυτός παίζοντας το καθημερινά καί απειλώντας να αρπάξει χρήματα
από όπου μπορεί''!!!

Σχετικά με δημοσίευμα που αναφερόταν στην ρύπανση του νερού στην περιοχή του Δήμου και έγινε από μεγάλο site της Χαλκίδας και πασίγνωστο δημοσιογράφο!

Μάλιστα σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα όσα ανάρτησε στο f/b ο χρήστης ο οποίος είναι ο γνωστός για τα όσα λέει εις βάρος όποιου δεν στηρίζει τον Ψαθά!

Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή του είχε αποκαλέσει ρουφιάνο και τον διαχειριστή τοπικού blog,και παρά το γεγονός ότι παρουσίασε ρεπορτάζ από το επίσημο site του Υπουργείου παιδείας για το ζήτημα του ΕΚΠΑ,καθώς και την επίσημη απάντηση της τομεάρχη της Ν.Δ κ.Κεραμέως!

Δε λείπουν και οι χυδαιότητες με άκρως υβριστικά σχόλια σεξιστικού περιεχομένου οι οποίες εμφανίζονται από συγκεκριμένο χρήστη και πάλι εις βάρος τοπικού blog,καθώς και τοποθετήσεις υποψηφίων Δ.Σ οι οποίοι αποκαλούν δημοσιογράφους ''Γκέμπελς της ενημέρωσης''όντας οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι και απασχολούμενοι στα σώματα ασφαλείας!

Επιθέσεις όμως και για επαγγελματίες αφήνοντας υπονοούμενα για την εργασία τους αλλά και και δήθεν συναλλαγές με τον Δήμο καλώντας δημόσια και μέσω f/b φίλους τους να αναδημοσιεύσουν την ανάρτησή τους ,η οποία είναι ψευδής αφού δεν προκύπτουν από πουθενά οι συναλλαγές αυτές!

Σήμερα μάλιστα σε μεγάλο Ρ/Σ έγινε αναφορά σε όλα αυτά που τα πρωτόγνωρα που συμβαίνουν σε αυτή την προεκλογική περίοδο με τον δημοσιογράφο να απευθύνεται σε συγκεκριμένο χρήστη του f/b καλώντας τον να δώσει επαρκείς εξηγήσεις ,τις οποίες ευχόμαστε να έχει!

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Γ.Ψαθά σχετικά με όλα αυτά που συμβαίνουν μας είπε ότι ο ίδιος καταδικάζει τα όσα λέγονται και ότι ο ίδιος εκφράζει απεριόριστο σεβασμό απέναντι στην ελευθερία του τύπου με όποια μορφή του,αφήνοντας στην ουσία έκθετους όλους αυτούς που προβαίνουν στις ενέργειες αυτές,ακόμη κι αν πρόκειται για οπαδούς του ή υποψηφίους του!

Ο Γ.Ψαθάς πάντως δεν απάντησε αν θα προχωρήσει στο να διώξει από τον συνδυασμό του τους υποψήφιους Δ.Σ που προβαίνουν σε όλα αυτά,γεγονός που ίσως θα έπρεπε να προσδιορίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως και ακριβώς επειδή προκύπτουν αξιόποινες πράξεις έχουν ήδη ενημερωθεί δικηγορικά γραφεία και έχει αποτυπωθεί το υλικό των αναρτήσεων και το περιεχόμενό τους ,και παρά το ότι αρκετοί χρήστες το κατέβασαν από τους λογαριασμούς τους,αν και τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν χάνονται όπως είναι γνωστό.

Το ζήτημα που έχει προκύψει είναι μεγάλο και θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις καθώς ο δημοσιογραφικός κόσμος πνέει μένεα για όσα συμβαίνουν εις βάρος του στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

2 σχόλια:

  1. Δωστε ονόματα, δημοσια. Εμάς που υπηρετούμε στα σώματα ασφαλείας μας θίγουν αυτά. Ονόματα λοιπόν να γνωρίζει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή