Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

''Παίζεται''αν η τράπεζα Πειραιώς θα διατηρήσει κατάστημα στα Ψαχνά ή στην Αρτάκη! Όλα τα δεδομένα....

Άλλη μια είδηση που αφορά τον τραπεζικό τομέα και έχει σχέση με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και την έδρα του τα Ψαχνά,και αφορά την άλλη τράπεζα την ''Πειραιώς'' που ακόμη λειτουργεί στα Ψαχνά.

Και λέμε ακόμη γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας ήδη έχει αρχίσει η συζήτηση για την μείωση των καταστημάτων και στην συγκεκριμένη

τράπεζα.Έτσι και στα πλαίσια αυτά αναμένεται μεσομακροπρόθεσμα η τράπεζα και το Δ.Σ της να κληθεί ν'αποφασίσει αν θα διατηρηθεί το υποκατάστημα στα Ψαχνά!

Με δεδομένο ότι κι αυτή η τράπεζα επενδύει στα καταστήματα δίχως προσωπικό τα γνωστά ήδη e-branch τα οποία δεν απαιτούν υπαλλήλους.

Ήδη η Πειραιώς έχει αρχίσει τον σχεδιασμό τους κάτι που αναμένεται να ρίξει αισθητά τα λειτουργικά κόστη της στον τομέα αυτό.

Από την άλλη το γεγονός ότι πουλάει τα κόκκινα δάνεια σε founds και ιδιώτες και ταυτόχρονα θα αναγκάσει υπαλλήλους της να εγκατασταθούν σ'αυτά την οδηγεί στην απόφαση να κλείσει καταστήματα αφού δεν θα τα χρειάζεται.

Έτσι και με βάση τα όσα πληροφορούμαστε,από πολύ υψηλόβαθμη πηγή,πιθανών η διατήρηση καταστημάτων σε Ψαχνά και Ν.Αρτάκη να κριθεί ασύμφορη για την τράπεζα και να έχει ως αποτέλεσμα ένα εκ των δύο να κλείσει και να ενσωματώσει το άλλο!

ότι συμβεί δεν θα συμβεί άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου και αφού όλα τα δεδομένα συνεκτιμηθούν από την ηγεσία της τράπεζας και τους μετόχους της.

Καλό θα είναι η νυν Δημοτική ή η επερχόμενη να είναι σε ετοιμότητα καθώς το διάστημα μετά το 2ο εξάμηνο του 2019 θεωρείται κρίσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου